TV3 video: skandaalne Anna-Maria Galojan saadab eestimaalastele häid soove: olge hoitud ja armastatud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannias kohtuotsust ootav Anna-Maria Galojan saadab kõikidele eestimaalstele aastalõpuks ja uueks aastaks häid soove
Suurbritannias kohtuotsust ootav Anna-Maria Galojan saadab kõikidele eestimaalstele aastalõpuks ja uueks aastaks häid soove Foto: TV3

Vanglapõgenikuna Suurbritannias kohtuotsust ootav Anna-Maria Galojan saadab kõikidele eestimaalstele aastalõpuks ja uueks aastaks häid soove.

Hetkel ei ole veel teada, mida uus aasta talle endale toob - kas Briti Kõrgem Kohus otsustab Galojani Eestile välja andmise poolt või mitte.

Ligi 60 000 euro omastamise eest reaalselt vangi mõistetud Anna-Maria Galojan pages vangimajast pääsemiseks juba ligi kolm aastat tagasi Inglismaale.

Kui ka kohus otsustab Galojani Eestile välja andmise poolt, pole sugugi kindel, et ta kohe ka vahi alla võetaks - nii õnnestuks Galojanil sealtki veel teadmata suunas minema jalutada, kirjutab Anne & Stiil.

Briti Kõrgem Kohus otsustas 27. novembril täies ulatuses rahuldada Eesti poolt Galojani suhtes välja antud Euroopa vahistamismääruse. Kõik Galojani kaitsja argumendid luges kohus õigustühiseks. Kohtuotsusele oli võimalik esitada taotlus asja uueks arutusele võtmiseks ülemkohtus ja 12. detsembril Galojan selle ka esitas – see on tema viimane õlekõrs pääseda Eestile väljaandmisest ja vangistusest.

Galojan ise on end nimetanud poliitiliseks põgenikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles