Kümneaastane tüdruk saatis perele jõulukingid pärast oma surma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukink
Jõulukink Foto: SCANPIX

Ühendkuningriigis Chelmsfordis elanud kümneaastane tüdruk ostis oma perele enne surma jõulukingid ning pereliikmed said need nüüd kätte.

Kümneaastane Lily-Mae McKinstry suri möödunud kuul ajukasvaja tagajärel ning ta pereliikmed hakkasid oma suureks üllatuseks pärast tema surma posti teel kinke saama, edastab stuff.co.nz.

Lily-Mae vanemad Andrew ja Vicki McKinstry mõistsid, et nende tütar oli salaja isa krediitkaardiga neile jõulukingid ostnud.

Ema sõnul oli kogu pere lapse surmast šokeeritud, sest nad lootsid et jõulude ajal on ta veel elus.

«Pärast surma ta asju sorteerides märkasime ta päevikust märget isa krediitkaardi kohta. Mõistsime, et meie varalahkunud laps ostis meile enne surma jõulukingid,» selgitas ema.

Lily-Mae oli aktiivne terve laps kuni selle aasta maini, mil ta diagnoositi kaugele arenenud ajukasvaja. Ta sai kuus nädalat kiiritusravi, kuid see ei aidanud.

Ajuskaneering näitas, et kasvaja jätkas vohamist.

Lily-Mae suri 7. novembril ning pärast seda on pereliikmed kingitusi saanud, kaasa arvatud vend Ethan.

 Vanemate sõnul oli iga kingi juures lapse sõnum, et ta armastab neid.

Samuti jättis tüdruk käsitsi kirjutatud testamendi, kellele ta asjad jagada tuleks.

«Selles seisab, et kui ta sureb, siis läheb ta iPad isale, sülearvuti vennale, ta lemmiknukk emale, ta riided vaestele lastele ning hoiukarbis olev raha kulutada ta matusteks,» lausus ema.

Kuigi selle aasta jõulud ei ole McKinstry peres samasugused nagu eelmised, on surnud tütre saadetud kingitused pisut valu leevendanud.

«Need on tekitanud tunde, et ta on füüsiliselt ikka meiega,» jätkas ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles