Tänane «Inglite aeg» kutsub aitama Hannest, Andreast ja Kulla Kristina peret

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Inglite aeg»
«Inglite aeg» Foto: TV3

Täna õhtul jõuab TV3 eetrisse heategevussaade «Inglite aeg», kus kõigil inimestel on võimalik aidata kolme Eestimaa peret, kelle eluteele on saatus veeretanud katsumusi, millest nad oma jõududega välja ei tule.

Heategevusaate «Inglite aeg» abivajajad on:

Liikumispuudega Hannes (21-aastane)  ja tema 62-aastane ema Vaike Saaremaalt  unistavad erilisest trepironijast, mis vabastaks ema talle üle jõu käivatest  füüsilistest pingutustest.

2-aastane Andreas Tallinnast loodab lahkete annetajate abile, et tema armastavad vanemad saaksid jätkata kallist, kuid pisipoisi normaalseks arenguks hädavajalikku ravi Ameerikas. 

Tulekahjus puupaljaks põlenud Kulla Kristina pere Kohatu külast Märjamaa vallast on aga talvel koos kolme väikese lapsega  sunnitud elama keset paksu metsa asuvas elamiskõlbmatus majas. Eriti unistavad lapsed korralikust WC-st ja pesemisruumist.

Abistamiseks on avatud annetustelefonid ning helistades vastavale numbrile ekraanil saab abivajajaid toetada 5, 10 või 25 euroga. Kogunenud summa jagatakse võrdselt kõigi abivajajate vahel ja nii on selge, kuhu annetus jõuab. Liinid on avatud 20.12-31.12.

Koit Toome ja Liisi Koikson
Koit Toome ja Liisi Koikson Foto: TV3

Annetada saab järgmistele numbritele helistades:

900 7300 – 5 eurot

900 7305 – 10 eurot

900 7310 – 25 eurot

Suurimad tänud EMTle ja Elionile heategevusliinide avamise ning vahendustasust loobumise eest, lisaks tänud ka Elisa ja Tele2 operaatoritele, kes samuti vahendustasust loobusid.

Maarja-Liis Ilus ja Ott Lepland
Maarja-Liis Ilus ja Ott Lepland Foto: TV3

Märkame ja aitame, sest on ju inglite aeg! «Inglite aega» juhib Keili Sükijainen ning saates esinevad armastatud lauludega Ott Lepland, Maarja Liis Ilus, Liisi Koikson, Koit Toome ja Mart Müürisepp.

«Inglite aeg» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles