Sony tahab «Intervjuu» mõnel muul viisil vaatajate ette tuua

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Franco ja Seth Rogen filmis Intervjuu
James Franco ja Seth Rogen filmis Intervjuu Foto: SCANPIX

Sony Picures Entertainment soovib filmi «Intervjuu», mille esilinastus ähvarduste tõttu ära jäeti, vaatajate ette tuua mõnel teisel platvotmil.

Sony andis oma pressiteates mõista, et film võidakse avaldada internetis, vahendab Contactmusic.

«Sony Pictures Entertainment on pühendunud sõnavabadusele. Üle kolme nädala, hoolimata jõhkrast sissetungist meie firma ja töötajate eraellu, oleme keskendunud vaid ühele eesmärgile - et avaldada film «Intervjuu». Ähvardused ja väljapressimine ei tohiks iialgi alla suruda väljendusvabadust.»

Sony selgitas, et filmi ei avaldatud, kuna USA kinod keeldusid seda terrorirünnakute kartuses näitamast.

«Otsus 25. detsembri esilinastus ära jätta tulenes sellest, et suurem osa riigi kinoomanikke ei soovinud seda näidata. See oli nende otsus. Ainus otsus, mis meie selle filmi avaldamise osas oleme teinud, oli jõulupäeval toimuma pidanud esilinastuse ärajätmine. Ilma kinodeta ei saanud me seda jõulupäeval avaldada. Meil polnud valikut.»

Sony lisas: «Pärast seda otsust hakkasime aktiivselt uurima võimalusi, kuidas filmi avaldada mõnel teisel platvormil. Loodame jätkuvalt, et igaüks, kes seda filmi näha tahab, saab selle võimaluse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles