Macy Gray tähistab Riias debüütalbumi ilmumise 15. aastapäeva

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika laulja Macy Gray
Ameerika laulja Macy Gray Foto: promo

27. veebruaril esineb Riias kontsertklubis Palladium Ameerika laulja Macy Gray. Esinemisega Lätis tähistab Grammy auhinna võitja oma debüütalbumi «On How Life Is» ilmumise 15. aastapäeva.

Omapärase kähiseva soul-vokaali poolest tuntud Macy Gray tormas muusikamaailma 1999. aastal looga «I Try». Esiksinglist sai ülemaailmne raadiohitt ning Gray pälvis Grammy auhinna parima naispopvokalisti kategoorias. Lauljanna debüütalbum «On How Life Is» jõudis paljude riikide muusikaedetabelite tippu ning sellest kujunes tema seni edukaim stuudioplaat, mida on üle maailma müüdud üle kümne miljoni eksemplari. «Macy Gray on nii enesekindel ja originaalne vokalist ning raske uskuda, et «On How Life Is» on alles tema esimene album,» kirjutas AllMusic.

Foto: promo

Tähistades debüütalbumi ilmumise 15. aastapäeva, siirdub Macy uuele turneele, rõõmustades oma fänne eksklusiivsete esinemistega, mille raames tuleb see kauamängiv täies mahus ettekandmisele. Lisaks kõlavad Riia kontserdil valitud palad ka laulja teistelt stuudioalbumitelt.

Foto: Liis Treimann

Macy Gray esineb 27. veebruaril Riias kontsertklubis Palladium.

Piletid hinnaga 35 eurot on nüüd müügil Ticketpro internetipoes ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Omniva postkontorites üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles