Purjus Mikael Persbrandti jättis PÖFFi pressikohtumisele ilmumata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi päritolu maailmakuulus näitleja Mikael Persbrandt
Rootsi päritolu maailmakuulus näitleja Mikael Persbrandt Foto: promo

Pimedate Ööde Filmifestivali raames Eestis viibiv maailmakuulus Rootsi filminäitleja Mikael Persbrandt pole osalenud eile temaga väljakuulutatud filmiseansil ega tänasel pressikohtumistel. Näitleja keeldub oma hotellitoast väljumast. PÖFF palub vabandust filmi «Päästmine» kinopublikult, kes soovis näitlejaga kohtuda.

«Paraku ei saa festival garanteerida Mikael Persbrandti osalemist ka tänaõhtusel «Keegi, keda sa armastad» linastusel, mis algselt külalisega seansina välja kuulutati. Samuti keeldus Persbrandt osalemast tänalõunasel pressikohtumisel ajakirjanikega,» tõdes festivali direktor Tiina Lokk. Päevasel pressikohtumisel teatas Lokk, et staar on purjus.

Film «Keegi, keda sa armastad» linastub Solarises täna kell 19.30.

Foto: Youtube

Mikael Persbrandt on rahvusvaheliselt tuntud eelkõige võõrkeelse filmi Oscari pälvinud Susanne Bieri draamast «Taevariik» (2010) ning «Kääbiku» sarja filmidest, kus ta kehastas inimkaru Beorni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles