Millised noodid! Mihkel oleks Uku laulu peale peaaegu toolilt lennanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Uku Suviste
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Uku Suviste Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksandas saates kehastas Uku Suviste Prince'i ja laulis lugu «The Most Beautiful Girl».

Olav Osolin: Mul on kahju, et selle laulmise virrvarri juures pidid seda koomuskit tegema. Laulmine oli sul iseenesest väga lahe. Kõige rohkem meeldis, kui sa madalaks tulid. See ülemine noot... Ma ei teagi, kas Prince'il seda on. Sa oled ikka superlaulja. 

Tanja Mihhailova: Minu lemmik oli ka madal noot. Meil ei ole isegi midagi rääkida sellest numbrist. Kahest noodist oleks piisanud. Tuled välja, teed madala ja kõrgema ja lähed istuma. Kõik, tehtud.

Mihkel Raud: Olen Olavi ja Tanjaga nõus. Mulle meeldisid vahepealsed noodid ka. Kui sa oleksid Uku Suvistena tulnud ja selle loo ära esitanud, oleksin siit tooli pealt pikali kukkunud. Praegu jäin siia veel pidama. Vokaalses mõttes fantastiline. 

Andrus Vaarik: Ma kartsin, et kuidas sa sellega hakkama saad. Uku, sa oled sel hooajal olnud kõige stabiilsem esineja. Sinu peale võib alati kindel olla. On mingi latt, millest sa allapoole ei lange. Kui sulle visatakse kont, sa närid selle puhtaks ja läikivaks täiesti. See on üks imeline asi, millega sa iga kord hakkama saad. Sa oled supertöömees ja nüüd lõpetusek, Prince... Braavo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles