Video: professionaalne twerkija teenib internetis kuuekohalisi summasid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerikas tegutseb professionaalne tagumikuväristaja, kes teenib enda sõnul internetti postitatud videotega suuri summasid.

22-aastane Jessica Vanessa loobus tööst lasteaiaõpetajana, et saada «millekski suuremaks», vahendab Barcroft TV.

Tema jaoks tähendas see sotsiaalmeediastaariks saamist - maailma kuulsaima twerkija Vine'i kontot jälgib üle kahe miljoni austaja.

«Kuue sekundiga teenin sama raha, milleks oleksin õpetajana pidanud töötama neli kuud. Ostsin endale auto, maksin selle tervenisti kinni ja sain võlgadest vabaks,» rääkis Jessica.

Raha tuleb peamiselt firmadelt, kes maksavad selle eest, et ta oma videotes nende tooteid mainiks. Jessica ei öelnud, palju ta täpselt raha saab, kuid tema sõnul on see kuuekohaline number.

«Inimesed nimetavad twerkijaid hooraks. See pole nii - see on kõigest üks tantsustiil. Muud midagi. Avatud mõtlemisega inimesed saavad sellest aru,» sõnas Jessica.

Jessica perekond toetab teda sajaprotsendiliselt. Jessica isa Rafael Deleon ütles: «Enamik inimesi peab twerkimisvideoid seksuaalseteks, kuid mina seda nii ei näe. Ta lihtsalt naudib elu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles