Loosi lähevad VIP-piletid Rammumeeste maailmakarika etapile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oktoobrikuu 18. päeval näevad jõuspordialade austajad Tallinna Spordihallis siinsete Kalevipoegade ja nende piiritaguste konkurentide jõukatsumist, mis on üks viieteistkümnest rammumeeste maailmakarika etapist ning Eestis toimub see erakordne ja laialdaselt jälgitav spordivõistlus esmakordselt.

Foto: MediaMarketing

Kokku tuleb kümme võimsat lihasmäge, neist kolm on Eesti toidul üles kasvanud ning ülejäänud seitse on pärit Lätist, Leedust, Soomest, Poolast, Austriast, Kanadast ja Serbiast. Mehemürakate kaal kõigub 135 kilogrammist 168 kilogrammini ning pikkuses jäävad vahemikku 182-199. Valdavalt  kannavad nad oma maa kõvema rammumehe tiitlit või on seda olnud mõnel aastal isegi maailmatasemel.

Foto: MediaMarketing

Võistlus toimub 18. oktoobril Tallinnas, Tallinna Spordihallis ja saab olema maiuspalaks siinsetele raskejõustiku harrastajatele ja huvilistele, aga ka kõigile aktiivsete eluviiside harrastajatele ning välisrammumeeste fännidele. Eesti jaoks uue ja ainulaadse projekti eesmärgiks on sellise maailmatasemel võistluse korraldamisega tõsta Eesti kui spordiriigi tuntust ja samas ka tuua siinsete inimesteni rammumehe spordiala võlusid.

Foto: MediaMarketing

Elu24 paneb üritusele loosi VIP-piletid!

Et loosimises osaleda, kirjuta meile toimetus@elu24.ee, miks peaksid just sina pääsema sellele erakordselt põnevale rammumeeste peole!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles