Galerii: ainulaadse lounge-ööklubi VIOLET vägev avapidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Rotermanni kvartalis avati reedel enneolematult suurejoonelise programmiga uus ja moodne Lounge-Club VIOLET.

Avapeo särav programm haaras kõiki külalisi kaasa unustamatusse emotsioonide maailma, suunates hea tuju ja positiivsuse lainele.

Foto: Martin Dremljuga

Õhtu kavas üllatas welcome-show, kus merepõhja pärl Merineitsi võttis külalisi vastu maitsva tervitusjoogiga ja gigantselt suured muinasjututegelased viisid «teise reaalsusse».

Foto: Martin Dremljuga

Tantsupõranda kütsid lemmikute hittidega kuumaks DJ Peterson ja õhtu erikülaline DJ Sasha Esenina (Peterburi kõige edukama restoranide keti GINZA PROJECT resident), kes on Venemaa üks kõige nõutumaid nais-DJ-sid ning kes sulatas isegi kõige külmema südame.

Foto: Martin Dremljuga

Tõelise emotsioonide ilutuletiku tekitas publiku seas live show, mille pakkusid ülevoolava seksuaalsuse ja uskumatu vokaaliga lauljanna Alateya koostöös karismaatilise saxofonisti Ostapiga, kelle nimed on saanud Peterburi ööelu brändiks.

Foto: Martin Dremljuga
Foto: Martin Dremljuga

Wow-efektide armastajaid ootas ilus ja salapärane etendus Moskvast, kus harmooniliselt põimusid koreograafia ja värskeim valgustehnoloogia. See oli kujutlusvõimet üllatav valgus-laser-peegel-show, mis viis külalised maagilisse tähtede säravasse maailma.

Foto: Martin Dremljuga

Õhtule lisasid iha ja kiusatust võluvad topless go-go tantsijad Peterburist.

Foto: Martin Dremljuga

Lounge-Club VIOLET on linna keskuses Rotermanni kvartalis (Roseni 9, 10111 Tallinn) asuv uus moodne koht elu nautlejatele! Vaata täpsemalt www.violet.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles