Galerii ja video: Eesti fännide hordid tervitasid Solarises Soome poplauljat Isac Ellioti

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soome artist Isac Elliot esineb täna, 27. augustil Tallinnas, Solarise keskuses. Fännid olid Solarise ukse taga valvel juba hommikul kell 6:00!

Foto: IsacElliotVEVO

Isac Elliot on noor ja paljulubav Soome artist, kes saavutas Soomes ja Skandinaavias suure edu oma debüütalbumiga «Wake Up World». Soomes tuli tema album esimesele kohale ja Isac võitis lisaks ka arvukalt muusikaauhindu.

Tema kiirest eduloost on valminud dokumentaalfilm «Dream Big-The Movie», mis esilinastus Norra ja Soome kinodes ning tuli müügile ka DVD-na.

Isac Elliot on Soome kõige «järgitum» artist sotsiaalmeedias, omades üle 110 000 Facebooki fänni ja enam kui 210 000 Instagrammi järgijat. Isac Ellioti videosid on Youtubeìs vaadatud üle 10 miljoni korra ja tema singlit «New Way Home» on Spotifys kuulatud juba pea 11 miljonit korda.

«Baby I» on esimene singel Isacu teiselt albumilt ning on kirjutatud tipp-produtsendi ja Grammy võitja RedOne`i poolt. RedOne on muuhulgas kirjutanud lugusid ka sellistele maailmastaaridele nagu Lady Gaga, Pitbull, Usher, Jennifer Lopez ja Nicki Minaj.

Isacule kirjutatud lugu «Baby I» tõusis ilmudes koheselt Soome ja Norra iTunesi tabelite tippu. Isacu puhul ei ole tegemist lihtsalt üleshaibitud popstaariga, vaid noor staar on teglenud muusikaga kogu oma elu. Isac sündis muusikalisse perre ja hakkas juba väikse poisina kooris laulma ja muusikalides üles astuma.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

TÄNA PÄEVAL SAID ISACU FÄNNID TEMAGA TALLINNAS, SOLARISE KESKUSE AATRIUMIS KOHTUDA.

ISAC ALUSTAB KELL 18:00 AKUSTILISE ESITUSEGA OMA POPIMATEST SINGLITEST!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles