Rauno Märks avaldas, kellega ta koos hommikuprogrammi tegema hakkab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikusaate «Hommikuklubi» saatejuhid: Madis Milling, Rauno Märks ja Agnes Aaliste
Hommikusaate «Hommikuklubi» saatejuhid: Madis Milling, Rauno Märks ja Agnes Aaliste Foto: promo

Kevadel raadiojaamast Sky Plus lahkuma sunnitud hommikusaatejuht Rauno Märks asub septembris koos kahe saatejuhiga taas raadioeetrisse.

Raadioeetrisse naasev Rauno Märks avaldas täna ka lõpliku kolmiku, kes eestimaalasi äratama asuvad – ajakiri Kroonika kirjutab, et mikrofonide taha istuvad varem samuti SkyPlusis äratajaks olnud Agnes Aaliste ja Madis Milling.

«Mu nägemuses ei saa saatejuhid olla tüübilt väga sarnased ja eesmärgiks oli luua võimalikud suured kontrastid,» rääkis Märks, et valis kaassaatejuhid lausa ise.

Plaanitav hommikuprogramm tuleb tehniliselt keerukas ja suurejooneline, sest käiku lähevad isegi linna suured LED-ekraanid, mis kannavad aeg-ajalt üle pilti raadiojaamas toimuvast.

Kolme saatejuhti saab kuulata üle-eestilise raadio Ring FM eetris ning Tallinnas sagedusel 105,8 MHz.

Kui varem kommenteeris mees ajakirjale, et laias laastus on kõik programmid ühesugused ning eetris ei ole sellist venda, kes raputaks ja mõjuks ärksalt ja mõtlevaid päid on vähe, siis nüüd ehk saab see mure taas lahendatud.

Ootame igatahes huviga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles