Muusik Tom Valsberg loeb oma uuele poele sõnad peale

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaar Fashion Night "Täituvate soovide öö". Beatrice'i tütar Simona ekselukaaslane ja lapse isa Tom Valsberg koos uue elukaaslasega
Buduaar Fashion Night "Täituvate soovide öö". Beatrice'i tütar Simona ekselukaaslane ja lapse isa Tom Valsberg koos uue elukaaslasega Foto: Jaanar Nikker

Muusik ja maailmarändur Tom Valsberg tähistas hiljuti mitut tähtsat sündmust - oma sünnipäeva ja disainipoe Namaste abavamist.

Mõttele luua positiivse sõnumiga elustiilipood tuli Tomil koos näitlejannast elukaaslase Jane Kruusiga. Paar peab ka riidekauplust Baraka.

«Baraka on värviline hipipood, Namaste aga hingega kodumaailm,» pajatab Valsberg Naistelehele. Et uuele ettevõtmisele hea aura ja õige hingamine anda, viib mees uues poes läbi mõned kindlad sissepühitsemisrituaalid, mis õnne garanteerivad.

«Oluline on ruum puhastada ja sõnad peale lugeda. Me muidugi laulame ka seal - see on üks paremaid tseremooniaid sisseõnnistamiseks.»

Talveks lendab paar USAsse ja Lõuna-Ameerikasse. Siis peavad poodi head sõbrad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles