Staar-personaaltreener Erik Orgul on salakirg

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Personaaltreener ja toitumisnõustaja Erik Orgu retsepti põhjal valminud Pizzapoiste uus gluteenivabade pitsade sari läbis Postimehe toimetuses karmi testi. Erik Orgu.
Personaaltreener ja toitumisnõustaja Erik Orgu retsepti põhjal valminud Pizzapoiste uus gluteenivabade pitsade sari läbis Postimehe toimetuses karmi testi. Erik Orgu. Foto: Toomas Tatar

Toitumisnõustaja ja staar-personaaltreener Erik Orgut võis möödunud nädalal näha Pärnus Speedest Glassdive Nightrace`il ehk kiirendusvõistlusel.

«See ala on mulle väga meeldima hakanud,» tunnistab Erik Naistelehe veergudel. samuti armastab mees kaasa elada ka F1-le ja ideaalis sõidaks selle kvalifikatsioonidele lausa välismaale kohale.

Erikule meeldib aeg-ajalt ka oma sõiduki võimeid proovile panna. «Mul on suur Audi ja seda ostes jälgisin, et see oleks võimalikult turvaline - nõnda on mu autos näiteks 16 turvapatja. Kui on õrnem auto ja midagi juhtub, võib üsna täbarasti minna!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles