Pildigalerii: AIRPORT JAM 2014

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel, 25.–27. juuli toimus Läänemaal Ridala vallas Kiltsi lennuväljal klubimuusika festival Airport Jam.

Haapsalu Kiltsi lennuväljal toimunud “Last Flight” klubimuusikafestivali lavadele sättisid end seekord sisse maailmanimedega DJ-d, keda teavad kõik house, D&B, techno ja teiste elektroonilise muusika stiilide andunud kuulajad.

DJ Erkki Sarapuu:

Airport Jam on Eestis ainus suurim elektroonilise tantsumuusika festival, mis on toimunud juba väga mitmeid aastaid ja paraku sel aastal toimus see olemasoleval kujul viimast korda.

Kui rääkida elektroonilisest tantsumuusikast, siis tegemist on muusikastiiliga, valdkonnaga, mis on viimasel ajal plahvatuslikult populaarsust kogunud. Kui 10 või 15 aastat tagasi rääkisime, et tuleb mõni rokkstaar või -ansambel, ajab staadionitäie rahvast kokku, siis täna on asjad nii kaugele arenenud, et kohale tuleb produtsent-DJ, kelle üritusele on kõik kohad välja müüdud, staadionid rahvast täis ja rokkstaarid otsivad pigem nendega koostöövõimalust.

Millega sel aastal üllatasite?

Erkki: Kuna üritusega niisugusel kujul oli tegemist viimase korraga, siis olid kohale kutsutud väga nimekas Line Up. Ei saa üle ega ümber sellistest suurtest nimedest nagu CongoRock ja TJR, kes on tantsumuusika sõpradele kindlasti väga tuntud tegelane ning Ameerika mandril üks mõjukamaid.

Kohal olid ka FunkD, kelle esinemised on sellised, et noh, kui vanasti tuli minna vaatama tervet ansamblit, et saada lisaks muusikalisele naudingule ka visuaalne elamus, siis FunkD on kindlasti mees, kes täidab üksi kogu  lava.

Kohal oli loomulikult Eestimaa paremik. Festival kestis kokku 36 tundi ning selle raames astus üles 80 artisti.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles