Kuula! Karl-Erik Taukaril ilmus uus äge singel «Vastupandamatu»

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakeskus pidas laupäeval kaubapäeva. Moesõul esitlesid kevadisi moetrende NewYorker, Denim Dream, Seppälä, Meta, Sportland, Krismer AU, Expressions ja K-rauta! Esines Karl-Erik Taukar.
Põhjakeskus pidas laupäeval kaubapäeva. Moesõul esitlesid kevadisi moetrende NewYorker, Denim Dream, Seppälä, Meta, Sportland, Krismer AU, Expressions ja K-rauta! Esines Karl-Erik Taukar. Foto: Meelis Meilbaum

Tegu on eufoorilise pop-rock looga, mis on Taukari sõnul hea jätk esimesele singlile «Seitsme tuule poole».

«Meil oli muidugi kõva latt ees, kuna eelmine singel tegi edetabelites imesid. Sellist edu me ei ennustanud. «Vastupandamatuga» oli tööd palju. Lugu sai ideeliselt valmis umbes 15 minutiga, sealt edasi oli kõvasti timmimist.»

Loo autoriteks on Stig Rästa, Fred Krieger ja Karl-Erik Taukar. 

«Otsutada oli nii mõndagi: kuidas bänd saundima peaks ja milline albumi helipilt täpselt olema saab. Stuudiotunde kulus selle loo peale ikka omajagu, mõnda asja tegime viis korda ümber, et kõik rahul oleksid.»

«Samas on see paradoksaalne, kuna lugu ise on taotluslikult hästi lihtne ja kitarripõhine pop-rock,» selgitab Taukar «Salvestamisel kasutasime vaid trumme, kitarre ja lauluhäält - kõrgemat stuudiomatemaatikat selles loos ei kuule.»

«Vastupandamatu» tähenduse jätab Taukar kuulaja otsustada. «Mõne nähtusega on nii, et isegi ülimad pragmaatikud tõstavad käed üles ja lasevad asjadel omasoodu minna. Kelle jaoks on see ilus tüdruk, kellele külm jäätis palaval suvepäeval ja kellele kandikutäis hot shot'e reede õhtul. Igaühel omad nõrkused,» spekuleerib Karl-Erik.

Juba sügiseks lubab Taukar täispikka plaati.

Kuula uut singlit! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles