Galerii: Mon Amie kevadist lastemoodi olid koos uudistamas KrisTaska ja Maria Avdjuško

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lasterõivaste kauplus Mon Amie tõi eile, 15.aprillil huvilisteni kaunimad palad poes esindatud brändidelt. Esitlusele tulnud kevad-suvistes kollektsioonides oli oma osa mängida nii pastelsetel maiuspaladel kui ka kirevatel unistustel. 

50-60ndate hõnguga varjutatud kollektsioonid tõid lavale mängulise rõivamoe, mille tasutal särasid uued materjalikooslused ja põnevad mustrid. Uus kevad-suvi laseb laste isikupäral särada ning toob naeratuse näole ka vanematel.

Kvaliteeti hindavatelt tootjatelt pärit lasterõivad olid sama maagilised ja kordumatud, kui lapsepõlv. Kaupluse tootevalikust tulid moeshowl esitlusele brändid nagu Monnalisa, Twin Set, Miss Blumarine, Pinko, Hugo Boss, Hitch Hiker, Paul Smith, Cavalli, Moncler, Chloe, Little Marc Jacobs, Moschino, DKNY, Billiblush, Maserati ja Timberland.

2011.aastal tegevust alustanud disainerrõivaste kauplusest Mon Amie leiavad endale sobiva rõiva nii beebid, lapsed, noorukid kui ka lapseootel emad. Mon Amie teeb igapäevaselt tööd nii oma suurte kui väikeste sõprade unistuste täitumise nimel. Just seetõttu eelistatakse personaalset lähenemist ning hubast õhkkonda.

Selle aasta kevade hakul oli Mon Amiel au olla Eesti esindaja otsimaks koostöös Societa Italia ja Vogue Bambiniga konkursi «Kanna Itaalia kaubamärke ja saa Vogue Bambini modelliks» raames säravaid lapsmodelle.

Üle maailma välja valitud 15 finalistil avaneb võimalus juba sellel suvel üles astuda «Florence White Night» moeshowl Itaalias. Samuti on konkursi võitjal rõõm kaunistada Vogue Bambini juulikuu numbrit.

Mon Amie moeetendusel astusid modellidena üles dotE tantsukooli tüdrukud ja poisid. Teiste seas ka meie prominentide, Kris Taska, Maria Avdjuško ja Andres Peetsi, maimukesed.

Laste soengud seadis lavavalmis PR Juuksurisalong ning ruumi kaunistas lilledega Nurmiko. Mõnusa ampsu ja joogi eest hoolitses MK Gourmet.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles