Kristiina Aigro naudib uusi ametialaseid väljakutseid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Heinmets-Aigro
Kristiina Heinmets-Aigro Foto: TV3

Kahe poja ema ja armastav abikaasa Kristiina Heinmets võttis selle aasta märtsikuus vastu tööpakkumise TV3 meelelahutusrubriigi toimetajana. Lisaks lõi Kristiina ka oma PR ettevõtte, mis keskendub ainult moele. Buduaar rääkis Kristiinaga tema uutest ametitest lähemalt ja uuris välja, kuidas naine jõuab oma aega planeerida töö ja pereelu vahel.

Kuigi Kristiina sukeldus hiljuti ettevõtlusmaailma, siis enamuse aja võtab praegu siiski töö TV3s.

«Minu ettevōte on alles lapsekingades, aga Eestis ei olnud varem ainult moele keskendunud PR ettevõtet ja seetõttu ongi see minu jaoks uus ja huvitav väljakutse.»

«Suurema osa ajast võtab siiski töö TV3 laupäevase meelelahutusrubriigi toimetamisega seoses ja uus amet uudiste naispere stilistina,» naudib Kristiina oma tööd täiel rinnal.

Kui siiamaani on Kristiina moega seotud olnud pigem laval olles, siis nüüd tekkis tal huvi tegeleda moevaldkonnaga pisut teise külje pealt.

«Beselfi kaubamärgi lansseerimise korraldus Eestis andis mulle väga suure kogemuse ja tekitas huvi tegeleda moevaldkonnaga laua tagant, mitte laval olles.»

«Mood on olnud oluliseks osaks minu elust 20 aastat ja suur osa selle valdkonna inimesi on minu pikaajalised sōbrad. TV3 uudised on ainuke telekanal Eestis, mis kajastab Eesti moe-, kultuuri-, teatri-, filmiuudiseid CNNilikult kiirelt ja päevakajaliselt. Mul on väga hea anda oma panus sellesse, sest uudiste aeg on piiratud.»

Pere arvelt Kristiina midagi ei tee, selles osas on ta resoluutne.

«September on tõesti olnud keeruline, kuid mitmeid väljakutseid esitav. Olen muutunud paljuski tolerantsemaks ja mōistnud, et pere arvelt ma midagi ei tee. Pigem liigun edasi rahulikumas tempos, kui algselt plaanisin.»

Nagu iga uue ameti puhul ikka, on ka Kristiina väga palju uut ja huvitavat juurde õppinud. Palju annab ka võimalus teha koostööd toredate ja professionaalsete inimestega.

«Ma olen kokku puutunud ääretult meeldivate ja professionaalsete inimestega, kellega koostööd teha on inspireeriv. Pigem olen kohanenud uudiste reeglitega ja kiirusega ning esimesed tehnilised õppetunnid on kätte saadud.»

«Üks vale nupuliigutus vōib tähendada kogu uudisloo kadumist. Ma naudin uudiste juures kõige rohkem montaaži protsessi, arvuti taga nokitsemine ja detailide kokku sobitamine on huvitav.»

Aga kui palju on ette on tulnud äpardusi ja niiöelda valesid nupuliigutusi? Mis on kõige raskem?

«Uudiste juures on kõige keerulisem tehniliste detailide ja aja omavaheline sobitamine. See on väga stressirohke töö ja ma hindan oma kolleege väga, kes tihti on alles kell 16 kaameraga loo jaoks materjali salvestamas toimetusest eemal ja lugu peab olema valmis kella 19ks ehk siis uudiste algusajaks. Ka minul endal on olnud olukordi, kus lugu saab valmis kaks minutit enne eetrit,» tunnistab Kristiina, et suur pingetaluvus ja täpne ajastus on väga olulised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles