Hurraa! Muusikafestival Positivus kestab ühe päeva kauem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu juulis Lätis toimunud festivalil Positivus ei lasknud inimesed end külmast, märjast ja mudast häirida.
Tänavu juulis Lätis toimunud festivalil Positivus ei lasknud inimesed end külmast, märjast ja mudast häirida. Foto: Jelena Rudi

Järgmisel suvel toimuv seitsmes Positivus festival kestab esimest korda kolm päeva järjest – 19. juulist 21. juulini.

Festivalipääsmed tulevad müügile alates 15. oktoobrist ning esimese kolme päeva jooksul saab passe osta hinnaga 42 eurot tükk. Need piletid on saadaval vaid Positivus festivali kodulehel. Alates 18. oktoobrist on passid müügil Piletilevi müügipunktides.

«Kolmepäevane festival tähendab külastajate jaoks veelgi põnevamat elamust ja võimalust nautida rohkem häid artiste,» ütles festivali korraldaja Girts Majors. «Pikem festival on kindlasti atraktiivsem ka külalistele välismaalt, kes sooviksid veeta terve nädalavahetuse Lätis. Festivali programm saab läbi pühapäeval enne keskööd, nii jõuavad need, kes esmaspäeval tööle peavad minema, ilusasti koju.»


Baltikumi suurim muusika- ja kunstifestival Positivus 2013 toimub 19., 20. ja 21. juulil Salacgrivas, Lätis.

Positivusel on üles astunud Keane, Manic Street Preachers, The Vaccines, Damien Rice, Instrumenti, Muse, Travis, Ewert and The Two Dragons, Editors, Scissor Sisters, OK GO, James, Röyksopp, Brainstorm, Hurts, Mark Ronson & The Business Int., Moby, Fatboy Slim ja paljud teised.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles