Helen Adamson pääses Martini talendijahi finaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Ardo Kaljuvee / Kroonika

Helen Adamson pääses Martini talendijahi rahvahääletuse finaali. Üliõnnelik Helen tänas Facebookis kõiki, kes talle toetust avaldasid.

«Mul jääb sõnadest väheks, et teid tänada. Ma olen hingepõhjani liigutatud teie toetusest ja sellest, kuidas te mulle kaasa elasite. See ongi minu jaoks elus oluline, see, mis mind inspireerib ja elus edasi viib!»

Samuti vabandas lauljatar arvukate Facebooki postituste pärast, millega oli inimesi hääletama ärgitanud, vahendab Õhtuleht.

«Öeldakse, et elu algab siis, kui astuda välja oma mugavustsoonist. Ma pole kunagi tahtnud end reklaamida, nüüd astusin oma mugavustsoonist välja, sest arvan, et õnn ei trügi sinu uksest ise sisse, vaid tuleb anda enda panus, et ta sinuni tee leiaks!»

Martini talendijahi Milanos peetavasse finaali saavad seitse neiut: neli rahvahääletuse tulemusel ja kolme žürii valikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles