Cheryl Cole saatis Simon Cowelli p***e

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: SCANPIX

Lauljatar Cheryl Cole kirjutas oma autobiograafias, et oli maruvihane, kui USA talendisaate «The X Factor» boss Simon Cowell ta ootamatult vallandas.

Cole'i sõnul oli mehe käitumine argpükslik ja ta hakkas muusikamogulit selle tõttu vihkama, vahendab Entertainmentwise.

«Simonil polnud isegi julgust mulle helistada või sõnumit saata, et mind ette hoiatada. Olin maruvihane, et ta sellel niimoodi juhtuda lasi. Uskusin, et oleme head sõbrad ega mõistnud, miks ta minuga otsekohene olla ei saanud. Seesama «suur tegija» Simon, kes mulle tööd pakkus, ei suutnud mulle vallandamisest teatada. Milline argpüks!» meenutas Cole.

Ameerika saatest lahti lastud naisele pakkus Cowell seejärel tööd Briti talendisaates.

«Kirjutasin talle maailma pikima tekstisõnumi. Vabandage mu sõnakasutust, kuid minu tunded olid sellised: «Käi p***e. P***e «Britain's Got Talent». P***e see oranž ja lilla kostüüm. P***e suured juuksed. P***e Briti «X Factor». Minge te kõik p***e, ma vihkan teid! Ma tean, et oled ärimees, kuid nüüd sain selgeks, et äri on sinu jaoks tähtsam kui sõprus. Kahju, et asi nii lõppes, ja soovin sulle edu, kuid ära minuga enam arvesta.»,» kirjeldas lauljatar.

Cowell saatis talle sõnumi vastu, kuid Cole keeldus temaga rääkimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles