Kristen näeb Roberti nimel ikka veel kõvasti vaeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart
Kristen Stewart Foto: AP / Scanpix

Robert Pattinsoni usalduse tagasi võitnud Kristen Stewart pingutab mehe nimel kõvasti. Naine loobus suitsetamisest ning on võõrandumas ka alkoholist, vahendab Showbizspy.

Allikate väitel veedab ta palju aega jõusaalis ning tegeleb ka joogaga. Uus treeningplaan teeb Kristeni keha ja vaimuga lausa imesid.

«Roberti kiidusõnadel ei paista lõppu tulevat. Naine rääkis sõpradele, et kavatseb ta oma kehaga täielikult tagasi võita,» rääkis allikas.  «Roberti ja Kristeni vaheline armastus on teistele mõistatuseks, see suhe tundub ikka veel imelik,» lisas allikas.

Vaatamata väidetele, et kõik on roosiline, pole mees veel päriselt veendunud, et Kristenile uue võimaluse andmine hea mõte on. «Robert küsitleb Kristenit afääri teemadel päris tihti. Kogu see teema tekitab pingeid ning mehel on tõsiseid probleeme naise usaldamisega. Samas on nad jälle koos tänu oma sõprusele, ehk on veel lootust ja Kristenist saab tüdruk, kellega Robert lõpuks abiellub,» ütles allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles