Justin Timberlake avaldas pika suhte saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: Charles Sykes/AP

Pulmade ootuses Jessica Biel võtab elu rahulikult.

«Ma olen oma eluga harmoonias. Seega rahulik. Olen üks nendest inimestest, kellele meeldivad suured ideed detailide asemel. Seega panustan pigem ideedega ning lasen need siis teistel ellu viia,» kulgeb pulmade ettevalmistamine naise arvates stressivabalt, vahendab US Weekly.

Timberlake abiellub enda sõnul maailma kõige erilisema inimesega. «Ta on väga, väga, väga, väga eriline. Lisaks on ta ka väga kuum,» rõhutas staar.

Mehe sõnul on tal palju ka oma ema suhtest õppida.  «Meil kõigil on paremaid ja halvemaid päevi. Suhtes peame arvestama lisaks ka partneri halbade ja heade päevadega.  Lõpuks kõik kuhjub,» rääkis Timberlake. «Minu ema on paras tulekera. Olen oma kasuisalt õppinud, et kui midagi on suhtes oluline, siis on see kannatlikkus ja kaasaelamine. Kui sa elad kellegagi koos, siis võid nende omaduste najal käia väga pika tee.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles