One Directioni staarid sattusid pahandustesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
One Direction: Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik ja Niall Horan
One Direction: Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik ja Niall Horan Foto: Jordan Strauss/AP

One Directioni muusikud said tunda plaadifirma omanike raevu pärast seda, kui noormehed oli ära kulutanud suure summa bändi raha.

Poisid käisid Austraalias olles kasiinos ning tundsid end mänguautomaatide taga täitsa vabalt, edastab Yahoo.

Staarid viibisid Austraalias promotuuril ning otsustasid oma vaba aega kasiinos veeta. Õhtu läks käest ära ja noormehed kaotasid plaadifirma omanike meelehärmiks väga suure summa raha.

«Nagu enamus rumalaid asju, tundus see esialgu väga hea ideena,» kommenteeris Niall Horan väljaandele The Sun. «Arvasime, et see on lõbus. Arvasime, et saame üle nädalate esimest korda veidi raha raistada, sest oleme väga pikalt juba teel olnud. Samas ei olnud mul esialgu õrna aimugi, mis päriselt juhtus. Võitsin 100 dollarit ning lõpetasin mängimise. Teiste kohta ei saa ma kahjuks kommentaare anda. Ütleme lihtsalt nii, et asjad läksid inetuks ning kaduma läks väga suur summa raha. Väga suur,» lisas mees.

Niall täpsustas, et poistel tuli plaadifirma omanikega suur pahandus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles