Koit Toome paljastused saates «Täna õhtul...»

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome võimas show saates “Täna õhtul...”
Koit Toome võimas show saates “Täna õhtul...” Foto: ETV
Saatuse lemmiklaps Koit Toome annab sel pühapäeval Vahur Kersna külalisena saates «Täna õhtul...» erakordselt hoogsa kontserdi ja avameelse intervjuu.
Paljude arvates tõelist unistuste elu elav Koit on 30 eluaasta jooksul jõudnud saavutada uskumatult palju.
 
Esinenud edukalt Eurovisioonil, mänginud lugematutes muusikalides – sealhulgas neli aastat välismaal – dubleerinud multifilme, andnud pea tuhatkond kontserti.
 
Mitmed tema laulud on raadiotes osutunud aasta mängituimateks. Lisaks sellele teatakse Koidu kirglikku motohuvi, mäletatakse tema võitu tantsutähtede saates ning džunglistaari piinu.
 
Mõistetavalt pole pikk kena noormees pääsenud aasta seksikaima tiitlist ning värvilise pressi lakkamatust uudishimust.
 
«Millest see tuleb, et kui ilmus sinu mitme aasta töö vili, suurepärane heliplaat « Allikas», ei pälvinud see mitte ühtegi sisulist arvustust,» küsib Vahur saates. «Aga kui sa lähed oma juuksuriga kinno, kirjutatakse sellest tonnide viisi uudiseid?»

«Aga kui siinsamas saates paar nädalat tagasi esitles Eesti popi grand legend Ivo Linna üle kümne aasta esimest korda oma uusi lugusid, siis millist tähelepanu näiteks see pälvis?» küsib Koit vastu.

«Null reaktsioon. Järgmise päeva kuum uudis oli hoopis see, et Anna-Maria Galojan ootab naistepäevaks orhideesid,» peab saatejuht tunnistama.
 
Sellest kibedavõitu tõdemusest hoolimata hoogsalt ja rõõmsalt kulgevas tunnis esitab Koit paremiku oma lauludest, «On küll hiljast» «Vikerkaareni» välja.
 
Saate peategelasega kirglikus duetis «Puudutust» esitav Maarja-Liis Ilus räägib sellest, kuidas on võimalik sõpradena lahkuda.
 
Eesti meelelahutusmaailma kroonimata kuningas Arne Valmis meenutab Koidu ja enda ühiseid ebaseaduslikke tegusid.
 
Laulja Mait Maltis aga räägib ajast, mil tulevane poptäht oli nende pere sama hästi kui kasulaps.
Saade «Täna õhtul Koit Toome» on ETV eetris pühapäeval, 29. märtsil kell 20.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles