Lauri Liiv sai Tamperes aastase tööotsa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise teatri muusikal "Evita" Nokia kontserdimajas. LAURI LIIV, IGOR BARBERIC
Vanemuise teatri muusikal "Evita" Nokia kontserdimajas. LAURI LIIV, IGOR BARBERIC Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Mõne päeva eest kirjutas meie hetke üks aktiivsemaid muusikalitegelasi Lauri Liiv alla lepingule Tampere teatriga - suuruselt teises Soome linnas tuleb varsti lavale Victor Hugo romaanil põhinev 1985. aastal Londonis esietendunud menumuusikal «Hüljatud» («Les Miséraables»).

Kunagise menubändi Black Velvet solistil Lauril on kätte jõudnud kiire eluetapp - rohkem kui Eestis, viibib ta Lääne-Euroopas ning eriti tihti Hollandis - uurimas koostöövõimalusi mitme produtsendiga, kirjutab Õhtuleht.

Võib aga tõsi olla, et see töö jääb nüüd mõneks ajaks siiski soiku, sest mahukat, peaaegu neli tundi kestvat lavalugu «Hüljatud» hakatakse Soomes ette valmistama järgmise aasta mais.

Lavaküpseks peaks see saama uue hooaja hakul. Plaanis on seda mängida vähemalt terve hooaja - väikeste vaheaegadega 2014. aasta maini välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles