NUKU noorteteatri uuslavastuse proovis juhtus õnnetus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Meresmaa ja Markus Robam nukuteatri hooaja esimeses uuslavastuses, Taavi Tõnissoni ja ­Anti Kobini käe all valminud muusikalis «Kevadine ärka­mine».
Getter Meresmaa ja Markus Robam nukuteatri hooaja esimeses uuslavastuses, Taavi Tõnissoni ja ­Anti Kobini käe all valminud muusikalis «Kevadine ärka­mine». Foto: Nukuteater

Nukuteatris käivad praegu kibedad ettevalmistused pühapäevase «Kevadise ärkamise» esietenduseks. Elu24-le saabus sellega seonduvalt vihje - nimelt olla proovis poodium purunenud ning üks osaline Markus Robam tugevalt kukkunud.

Nukuteatri juhi Meelis Pai sõnul ei purunenud ühtegi poodiumit ning kukkumine vigastusi ei tekitanud.

«Üks konks andis lihtsalt järele. Ja tõsi, Markus kukkus küll, aga praegu on ta proovis omadel jalgadel,» selgitas Pai.

«Kevadise ärkamise» kontrolletendus toimub Pai sõnul täna õhtul, praegu seisavad näitlejad järjekordse läbimängu lävepakul, mis stardib kell 11.

«Proovide käigus juhtub alati midagi. Milline libastumine võib teisest suurem olla?» küsib seepeale Pai.

NUKU noorteteater toob lavale maailmakuulsa off-Broadway muusikali Spring Awakening («Kevadine ärkamine») juba sel pühapäeval. Esietendus algab kell 18.

Lavastajad Anti Kobin ja Taavi Tõnisson
Kunstnik Britt Urbla Keller
Muusikajuht Kaire Vilgats
Koreograaf Olga Privis
Tõlkijad Martin Algus ja Jaan Pehk
Muusikud Ansambel Terminaator laiendatud koosseisus

Osades Getter Meresmaa, Markus Robam, Saara Kadak, Stig Rästa, Silver Laas, Mari Ronimois, Norman Salumäe, Anna Põldvee, Mihkel Tikerpalu, Kati Ong, Reigo Tamm, Liivika Hanstin ja Riho Rosberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles