5 elementaarset asja, mida iga naine peaks seksi kohta teadma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks?
Seks? Foto: SCANPIX

Raamatu «What's Up Down There?» autor dr Lissa Rankin avaldas veebisaidi RealBeauty vahendusel, millised on tähtsamad asjad, mida iga naisterahvas peaks seksist teadma.

1. Padjajutud. Armatsemise ajal on seksist väga raske rääkida. Sellest, milliseid poose sa proovida tahaksid, mis sulle meeldib ja mis mitte, räägi pingevabas, hubases õhkkonnas. Nii jäävad vestlusest välja igasugused hinnangute andmised.

2. Tee enda orgasmi nimel tööd. Naised, kes suudavad puhtalt vahekorrast orgasmi saada, on õppinud avaldama piisavalt palju survet oma kliitorile. See on täiesti normaalne, kui vajad orgasmi saavutamiseks lisastimulatsiooni oraalseksi, masturbeerimise või seksimänguasjade abil.

3. Mõnikord tal ei tõuse. Pärast ejakulatsiooni on enamikul meestel aeg, mil nad pole füüsiliselt võimelised erektsiooni saavutama; hoolimata sellest, palju neid stimuleeritakse.

4. Mõned vananaistejutud võivad tõele vastata. Kuigi puudub kindel tõestus, et teatud sekspoosid on rasestumiseks paremad, tundub loogiline, et mõistlik on valida asend, mida kasutades veedab veedab kõige rohkem aega emakakaela juures.

5. See lõhnab alati. Igal häbemel on oma eriline lõhn ja teatud asjad võivad seda mõjutada. Bakterite vohamine võib sellele anda kalalõhna. Füüsiline treening lisab samuti aroomi, sest nagu kaenlaalusteski, on jalge vahel hulgaliselt higinäärmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles