Tenfold Rabbit ja Frankie Animal ootavad fänne FIBITile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisteöö Design Session 4. mail, 2012 - T-särke disainisid Marten Kuningas, Stig Rästa, Toomas Volkmann, Indrek Arula, Martin Saar ja Andres Kõpper (Tenfold Rabbit)
Naisteöö Design Session 4. mail, 2012 - T-särke disainisid Marten Kuningas, Stig Rästa, Toomas Volkmann, Indrek Arula, Martin Saar ja Andres Kõpper (Tenfold Rabbit) Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval, 6. oktoobril, astuvad Viru Keskuse moesündmusel FIBIT üles kaks noort ja andekat bändi - Tenfold Rabbit ja Frankie Animal.

Tenfold Rabbit on folkrokk bänd, mis sai tuule tiibadesse Noortebändide konkursil ja Eesti Laulul osalemisega. Frankie Animal on neljaliikmeline Eesti noorema generatsiooni indie-folk-rokk-ansambel, mis tuli kokku alles sel kevadel.

Frankie Animal kaalub samuti Noortebändi konkursil osalemist. Bändi solist Marie M. Vaigla ütleb: «Suurimaks unistuseks bändiga seoses on see, et meil ikka inpiratsiooni jaguks ja juurde tuleks. Tahame võimalikult kaua koos tegutseda ja teha seda, mis meile meeldib!»

Frankie Animal koosseisus Marie M. Vaigla (vokaal), Jonas Kaarnamets (kitarr/taustavokaal), Karl Valkna (trummid/taustavokaal) ning Jan-Christopher Soovik (bass/taustavokaal) esitab muusikat, mida iseloomustavad naturaalne heli ja lihtsad meloodiad.

Tenfold Rabbiti liikmed Andres Kõpper (laul, akordion, ukulele), Rain Parve (kitarr, bäkid), Meelik Samel (bass) ja Martin Petermann (löökpillid) on koolivennad, kes on koos muusikat juba ammu teinud.

Bändi plaanidest rääkides avaldab Martin: «Meie kontsert FIBITil on justkui vägev eelsoojendus järgmiseks suureks sammuks – nädala pärast ootame kõiki oma esimesele plaadiesitluskontserdile.»

Sel nädalal, 5. ja 6. oktoobril, leiab Viru Keskuse aatriumis aset sügiseselt kirev ja mitmekülgne moesündmus FIBIT (Fashion is Back in Tallinn).

Esmakordselt avaneb Eesti moepublikul võimalus jälgida samaaegselt virtuaalset moeetendust ja live show’sid. Lisaks noorte bändide etteastetele saab katsetada põnevaid interaktiivsed lahendusi ning elada kaasa Ingmar Jõela lavastatud tantsuetendusele.

FIBITI moesündmus on kõigile avatud ja tasuta.

Lähemalt saab ürituse kavaga tutvuda FIBITI ajakirjas.

« »

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles