Lapse päästis allaviskamine põleva maja aknast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaal päästid vanemad lapse aknast alla viskamisega
Saksamaal päästid vanemad lapse aknast alla viskamisega Foto: blogspot.com.

Saksamaal Ludwigshafenis päästsid vanemad oma väikelapse sellega, et viskasid ta põleva maja aknast alla.

Pealnägijate kinnitusel maandus kaheaastane laps all olnud tuletõrjujate kätele ilma viga saamata, kirjutab The Telegraph.

Tuletõrjujad püüdsid majja sisse pääseda, et elanikke päästa, kuid puidust trepp oli juba söestunud ning kolmanda korruse korteritesse sissepääs takistatud. Samas ei pääsenud elanikud enam selle tõttu ka välja.

Lõpuks ei jäänud tulevangis olevatel vanematel oma lapse päästmiseks muud üle, kui ta aknast lihtsalt alla visata.

Tuletõrjujate kinnitusel hukkus neljakordse elumaja põlengus üheksa inimest. Pole teada, kas allavisatud lapse vanemad pääsesid.

Tuletõrjujate sõnul pääses põlenud majast veel vähemalt kaks last, kes samuti aknast välja visati ja kelle maandumise jaoks olid naabermajade elanikud madratseid, tekke ja patju kohale toonud.

Politsei andmetel elasid põlenud majas Türgist Saksamaale tulnud immigrandid.

Korrakaitsjatel polnud andmeid, kui palju inimesi tulekahju puhkemise ajal ehitises viibis. Linnvalitsuse kinnitusel oli majas ametlikke elanikke 52, kuid kuna sel päeval toimus linnas karneval, siis arvatakse, et majas võis olla ka külalisi.

Esmastel andmetel võidi maja meelega süüdata ja selles kahtlustatakse neonatse. Viimasel ajal on Saksamaal sagenenud paremäärmuslaste immigrantidevastased rünnakud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles