Valmivad kultuuriprojektid kümneks aastaks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ja nii ei pandagi enam tähele, et märkamatult on saabunud uus ühiskonnakord – Projektism.
Ja nii ei pandagi enam tähele, et märkamatult on saabunud uus ühiskonnakord – Projektism. Foto: Kultuuriprojekt

5. ja 6. oktoobril mängitakse Tallinnas Kanuti Gildi SAALis  paljudele projektikirjutajatele äratundmisrõõmu ja –kurbust pakkuvat lavastust «Projekt Elu».

 Mart Aasa lavastuses kohtuvad Keegi A, Keegi B ja Keegi C. Neil tuleb ühe öö jooksul välja mõelda  kultuuriprojektid kümneks aastaks.

Alguses tundub kõik mänguline, aga mida aeg edasi, seda tõsisemalt nad seda tegevust võtavad. Ühel hetkel ei osatagi enam muudmoodi  mõelda kui projekti vormis.

Loomise pulbitsev stiihia võtab iseenesest A4 kuju. Ükskõik, mida sa teed, on see projekt. Ükskõik, kes sa oled, oled sa projekt. Ükskõik, mida sa mõtled, saab sellest lõpuks projekt.  Ja nii ei pandagi enam tähele, et märkamatult on saabunud uus ühiskonnakord – Projektism.

«Projekt Elu» on läheduse ja kokkusaamise võimalikkusest projektismi ajastul. Irooniline ja samas südamlik sissevaade projektiinimeste elulaadi.

Kohustuslik kõigile projektijuhtidele, kultuurimanageridele, turundustegelastele ja reklaamigurudele. Mängivad Mart Aas, Kristel Leesmend ja Leino Rei.

Vaata lähemalt: Tartu Uus Teater Tallinnas http://www.saal.ee//

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles