Teele Viira julgustab noori oma unistuste nimel tegutsema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira osales ettevõtlikkusprogrammi ENTRUM üritusel, kus julgustas noori unistuste nimel tegutsema.
Teele Viira osales ettevõtlikkusprogrammi ENTRUM üritusel, kus julgustas noori unistuste nimel tegutsema. Foto: promo

Eile, 1. oktoobril toimus Pärnu kaubanduskeskuses Port Artur noorte ettevõtlikkusprogrammi ENTRUM üritus, mille eesmärk oli noori üles kutsuda olema ettevõtlikud ja oma unistuste realiseerimise läbi Eesti elu edendama.

Kohapeal andsid noortele nõu loovuskoolitaja Alar Ojastu ning ENTRUMi tänavu aasta ettevõtlikkuse kehastus Eesti otsib superstaari finalist ja saatejuht Teele Viira. Teele Viira julgustas üritusel noori kõigest hoolimata iseendaks jääma. «Tegele sellega, mis sulle töeliselt huvi pakub, sest vaid nii jääd iseendale truuks ja teistele silma,» lausus Viira.

Ürituse läbiviinud SA Entrum tegevjuht Darja Saar leiab, et oma südamehääle kuulamine on väga oluline, kuid paneb seejuures noortele südamele, et säilima peab ka vastutus.

«On väga tähtis, et noor tegeleks sellega, mis teda huvitab, kuid just tema vastutab oma valikute eest ja seetõttu peavad need valikud teadlikud olema,» rõhutab Saar.

ENTRUM programmi eesmärk on kaasa aidata konkurentsivõimelise Eesti majanduse loomisele, mille nurgakiviks on ettevõtlikud oma eluga toime tulevad noored inimesed, kes julgevad astuda samme oma unistuste ja ideede realiseerimiseks.

Seda teeb ENTRUM Eesti haridussüsteemi mitteformaalse osana, püüdes noortes praktiliste tegevuste kaudu arendada ettevõtlikkuse kompetentse.

Noorte inspireerimine, ettevõtlikkuse eluhoiakut iseloomustavate teadmiste ja oskuste õpetamine ja ettevõtlikkuse kogemuse pakkumine juba tegutsevate ettevõtjate eestvedamisel on märksõnad, mille nimel ENTRUM tegutseb.

Programm töötab rotatsiooni põhimõttel ja tänavu on kaasatud Pärnumaa, Viljandimaa, Hiiumaa ja Saaremaa. Järgmine kord tegutseb ENTRUM nimetatud piirkondades alles nelja aasta pärast.

Rohkem infot ENTRUMi kohta leiab siit.

Pildid üritusest on kättesaadavad siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles