Miks Argo Aderi kallim Kanal 2 peol mehe peale karjus?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 tähistas 19. sünnipäeva.
Staarkulturist Argo Ader saabus Kanal 2 sünnipäevapeole koos blondi kaunitari Maarjaga (pildil).
Paarikese öös ei puudunud ka pisut dramaatikat, kui Argo viskas vahepeal silma ka Kanal 11 reporterineiu Kairi Rondole
Kanal 2 tähistas 19. sünnipäeva. Staarkulturist Argo Ader saabus Kanal 2 sünnipäevapeole koos blondi kaunitari Maarjaga (pildil). Paarikese öös ei puudunud ka pisut dramaatikat, kui Argo viskas vahepeal silma ka Kanal 11 reporterineiu Kairi Rondole Foto: Viktor Burkivski

«Argo kaaslane oli tõeliselt marus – ta karjus mehe peale õues, nuttis ja kogu meik oli laiali. Argo üritas teda siis seal rahustada. Ilmselt võis asi olla selles, et Ader tantsis peol Kairi Rondoga,» räägib reedel Kanal 2 sünnipäeval kulturist Argo Aderi (42) ja tema noore pruudi, võrkpallur Maarja Kerneri (24) sõnelust pealt näinud sünnipäevakülaline, vahendab Õhtuleht. 

Staarkulturist Argo Ader saabus Kanal 2 sünnipäevapeole endast 18 aastat noorema kallima Maarjaga

Kui pidu oli täies hoos ja lavale astus kunagine menubänd 2 Quick Start, tõmbas Argo tantsupõrandale Kanal 11 reporterineiu Kairi Rondo.

Paarike tegi tantsupõrandal uhkeid piruette ja tõsteid samal ajal, kui Maarja eemal toimuvat vihase näoga piidles.

Kui ka kohalolnud pidulised Maarjat juba kaastundlikult vaatama hakkasid, astus viimane otsustaval sammul tantsupõrandale ja katkestas paarikese tantsu.

Ühe peokülalise sõnul jätkus aga draama klubi ees

«Umbes kella 12 paiku, kui meie lahkusime ja õues taksot ootasime, jaurasid nad õues,» räägib pealtnägija. Argo püüdnud kallimat rahustada, kuid viimane nutnud hüsteeriliselt.

Argo ja Maarja kinnitavad, et midagi pole olnud

«Intsidenti toimunud ei ole,» kommenteeris Argo sõnumiga saadetud vastuses Õhtulehele. Maarja vastus tema Facebooki saadetud kirjale on pea sama: «Intsidenti ei ole juhtunud.»


Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles