Ristomatti edusammud: välk ja pauk! Hästi tantsitud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01: RISTOMATTI RATIA : PÄRNU, EESTI,  23MAR07-

ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES
PRN01: RISTOMATTI RATIA : PÄRNU, EESTI, 23MAR07- ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Anu Saagimi abikaasa Ristomatti Ratia debüüt Soome saates «Tantsud tähtedega» teenis talle flirtiva aiapäkapiku tiitli ja vooru kehvimad hinded. Kuid juba teises saates lõi 71aastane tippdisainer, kes on Soome tantsusaate ajaloo vanim osaleja, kohtunikud pahviks.

«Välk ja pauk! Hästi tantsitud, sa tundsid sellest ilmselgelt naudingut,» kommenteeris Ristomatti pühapäevast quickstep’i kohtunik Riku Nieminen, kirjutab Õhtuleht.

Teine žürii liige Helena Ahti-Hallberg nimetas Ratiat suurepäraseks näiteks, kuivõrd inimene võib nädala jooksul areneda, vahendab Ilta-Sanomat. «Olen täiesti hämmeldunud.» Ka tippkoreograaf ja tantsija Jorma Uotinen nimetas Ristomatti arengut märkimisväärseks.

Disainer ja tema profipartner Sanna-Maria Heikkilä pälvisid 12 punkti - viis punkti rohkem kui nädal varem, kuid siiski oli see õhtu nõrgim tulemus. Publiku abiga pääses Ratia siiski järgmisse saatesse ning lahkuda tuli hoopis poptäht Jippul, kes oli kohtunikelt viis punkti rohkem teeninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles