Õhtu dekoltee nr. 1

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
777 The Bank Club raju avapuk! - Vol. 2
Õhtu uhkeim dekoltee
777 The Bank Club raju avapuk! - Vol. 2 Õhtu uhkeim dekoltee Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval avati Tallinnas uus ööklubi 777 - The Bank Club, mis asub endise klubi Apollo asemel. Erikülaliseks oli Extravaganza Show Venemaalt.

Suurema show, kui Extravaganza korraldasid vip-tsoonis aga hoopis staarpromootor Reno Hekkonens ja ajakirjanik Kristel Kossar, tordi seest välja vupsanud ka kokteile serveerinud  kuldne naine, alupesus ringi jooksnud kaardimoor ja seksika dekolteega särav blond kaunitar.

Renol aitas taas kord uut klubi sisse õnnistada Kuku raadio ajakirjanik Kristel Kossar, kelle imelisse büsti Hekkonens silmini armunud on.

Ka külalisi kaarditrikkidega lõbustanud mustkunstnik ei pääsenud Kossari püssist büstist ei mööda ega ümber. Mängukaardid vupsasid, kui imeväel välja maadami uhkest dekolteest.

Elu24 fotograafi kaamerasilma ette jäi aga veel üks kauni dekolteega blond kaunitar, kes tuulutas end dollaritest lehvikuga. Huvitav, kumb hullutas mehepoegi rohkem, näitsiku kaunis büst või kobe dollaripakk?

Kiika pilte! Kumma dekoltee on äkilisem, Kossari või dollaripakiga kaunitari oma?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles