Raadio 2 vahendab ansambli Muse kontserdi Kölnist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthew James Bellamy, Muse
Matthew James Bellamy, Muse Foto: SCANPIX

Maailmas on mõniteist raadiojaama, teiste seas ka Raadio 2, kes on saanud loa edastada ansambli Muse kontserti, mis toimus septembri keskel Kölnis. Publikule esitleti esmakordselt uue plaadi materjali ning juba tuntud hittide värskendatud variante, esinemine oli tavapärasest intiimsem. Kölnis toimunud kontsert kõlab Raadio 2 eetris sel neljapäeval, 4. oktoobril algusega kell 18.

Täna ilmuvast plaadist on Raadio 2s juttu terve alanud nädala vältel - Muse'i liikmed räägivad oma kauaoodatud albumist «2nd Law» Koit Raudsepa saates «Pleier» esmaspäevast reedeni kella 16 ja 18 vahel.

Hulk küsitlusi üle maailma kinnitab, et briti ansambel Muse on 21. sajandi seni parim kontsertbänd.

Grupi ülemaailmset tähtsust kinnitab seegi, et just neile tehti pakkumine kirjutada suvel toimunud Londoni olümpia ametlik muusika.

Kaks aastat tagasi sõitsid spetsiaalselt Muse’i pärast Lätti ka sajad eestlased. Eesti publik näeb Muse’i šõud tänavu 11. detsembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles