«Saladused» täna: viieline narkomaan ja hüljatud laps

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»: narkomaanist viieline ja hüljatud laps
«Saladused»: narkomaanist viieline ja hüljatud laps Foto: Kanal 2

Tänaõhtustes «Saladustes» kell 20.30 tutvustab Kanal 2 teile narkomaani argipäeva - seda kahjuks endise viielise tüdruku näitel. Teine lugu räägib aga karjääri otsinguil välismaale läinud vanematest, kes hülgavad oma lapse.

Tänases saates näete kaht elulist lugu lastest, kelle elud on pahupidi pööratud. Narkomaania - enamikule meist tundub see kauge ja võõras teema. Ent kas on?

Tänases saates näeme, kuidas viieline koolitüdruk sattus süstla otsa. Endise oiviku päevi täidab vaid pidev olelusvõitlus ja töö uue doosi hankimise nimel. Ta paneb juba kõik mängu, et oma hukutavat hobi rahastada. Kuidas see kõik lõpeb?

Kohtume ka väikese Lilitiga, kes on endasse tõmbunud tüdruk, kes kuidagiviisi oma vanemate ellu ei mahu. Liliti ema Getter ja isa Jaagup, nagu paljud teisedki eestlased, on sunnitud tööd tegema välismaal.

Midagi ei ole teha, kui koduses Eestis tööd ei ole.  Liliti elu on möödunud suures osas vanaema juures ning oma lihaseid vanemaid on ta võõrastama hakanud. Kuidas näidata distantsilt vanemlikku armastust?  Kuidas võita tagasi lapse usaldust, kui see on kord kaotatud?

«Saladuste» uus osa on Kanal 2 eetris täna õhtul kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles