Kuidas pääses Kristen Stewart Roberti juurde tagasi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart ja Robert Pattinson
Kristen Stewart ja Robert Pattinson Foto: SCANPIX

Hiljuti lahku läinud ja seejärel leppinud näitlejad Kristen Stewart ja Robert Pattinson elavad kuulduste kohaselt taas koos.

«Nad elavad nüüd koos ja on leppinud,» väitis allikas, kelle sõnul tunneb Pattinson end siiski suhtes väga ebakindlalt, vahendab US Magazine.

Kuidas Stewart oma mehe tagasi võitis? Lõputute ja pisaraist nõretavate vabandustega, pärast mida Pattinson taas naisega rääkima nõustus. «Robert mõistis, et mitte keegi teine ei mõista tema elu nii nagu Kristen. Mõistus ütles talle, et ei ole mõtet nii lihtsalt minema visata kolm aastat kestnud suhet,» paljastas Roberti sõber.

«Rob kaalus oma valikuid põhjalikult. Ta ei oskaks ilmselt ise kuskilt otsast pihta hakata, kui see suhe lõplikult läbi oleks,» rääkis allikas. «Nende vahel on väga sügav side. Lisaks on nad noored ja selles vanuses juhtub suhetes ikka rohkem draamasid,» lisas allikas.

Üks võitlus seisab Kristenil veel ees – naine üritab enda poolele võita ka Roberti sõpru. «Nad ei taha, et mees veelkord haiget saab. Samas tundub, et Robil on oma suhtesse taas usku,» ütles allikas.

Vaatamata allikate ütlustele ootavad Kristen ja Robert ametliku kinnitusega. «Nad ootavad ilmselt paar kuud, enne kui kinnitavad, et on taas ametlikult koos,» teadis allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles