Mihkel Raud jooksis staarisaate eelvoorus esinejale järele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» eelvoor Õpetajate Majas
«Eesti otsib superstaari» eelvoor Õpetajate Majas Foto: Mati Hiis / Õhtuleht
Eilsest läks TV3 ekraanil käima järjekordne staariotsing «Eesti otsib superstaari».

Esimeses saates näidati meile Tallinnas Õpetajate majas toimunud eelvooru, kuhu oli kohale tulnud kõikvõimalikke inimesi – nii eelmisel aastal osalenuid kui ka näiteks Eesti Ozzyt, nagu saatejuhid noormeest nimetasid.

Sel hooajal on saatejuhtideks noored näitlejad Ott Sepp ja Märt Avandi, kes kokku moodustavad suurepärase ja vaimuka paari.

Mariliis, kes sai kohtunikelt kollase edasipääsulipiku, oli sunnitud staariks saamise nimel näiteks Mihkel Raua telefoni sisse laulma helisemismeloodia sõnadega «Mihkel, Rein helistab. Las helistab.»

Loomulikult oli ka selliseid lauljaid, kelle esinemise puhul oli näiteks Raud sunnitud ütlema «Rasmus, sa ei pannud ühtegi nooti viisi».

Noor staarikspürgija Kristiina Piperal oli eelvooru tulnud koos kitarriga, mis mõjus žüriile väga hästi. «Sa esindad hoopis teist tüüpi inimest, kui me siin muidu näeme. Ma näeksin sind hea meelega teatrivoorus,» leidis Raud, üks kolmest žüriiliikmest.

Loomulikult oli selgi aastal esinejaid, kes olid esitamiseks valinud ühesuguse loo. Nii oli näiteks Tanel Padari ja The Suni palaga «Lootusetus». «Siin saates ei saa harjutada niimoodi,» ütles Heidy Purga ühele noormehele, kes seda lugu järgi püüdis teha. «Su hääl on küll kõva, aga mitte eriti ilus,» arvas Rein Rannap jällegi teise noormehe etteaste kohta.

Ave Mägi oli kohale tulnud lausa Ruhnust. «Tahan saada superstaariks, et teisedki teaksid, et põhjamaised blondiinid oskavad laulda,» seletas neiu oma staariks saamise soovi. Esitatud Raimond Valgre laul aga ei meeldinud žüriile sugugi. «Kullake, sul ei ole mingeid šansse,» ütles Raud neiule otse välja.

«Esinemine see ei olnud, laulda sa ei tahtnud ei osanud, täiesti absurdne. Ei!,» oli sunnitud Purga ütlema ühele neiule, kelle esitusest raadiojuht suurt midagi aru ei saanud.

«Väga lahe, Ozzy. Mis laulu sa laulad meile,» küsis esimese asjana ruumi astunud noormehe käest Raud, andes talle hoolimata täiesti häälest ära olevast kitarrist oma edasipääsu-jahi.

Suu peale žüriiliikmed kukkunud pole ning neilt võis kuulda igasuguseid huvitavaid kommentaare stiilis «mul oli tõsine mure, et sul hakkab kõrvadest verd pritsima» või «see toode on ikka veidi nihkats».

Ühele esinejale oli Mihkel Raud sunnitud lausa järele jooksma, olles neiu just ilma edasipääsuta ära saatnud. Hanna-Liisa esitas eelmise hooaja staarisaates Luisa Värgi esitatud pala «A Moment Like This», mille peale Rannap andis koheselt oma jah sõna aga Heidy Purga leidis hoopis, et tema meelest on see laul neiu jaoks liiga suur. Peale tagasikutsumist lasti neiul veel ühks lugu laulda, mille peale Rannap neiut väga kiitis: «Hääletämber on ilus, omapära on.» «Et järgmine kord siis vaatame, kuidas sul läheb,» olid teistkordsed ärasaatmissõnad Mihkel Raua poolt.

Nelja linna – Tallinna, Pärnu, Jõhvi ja Tartu eelvoorudest pääseb edasi teatrivooru umbes sadakond inimest, kus omakorda valitakse välja 30 staaritiitlile pürgijat.

Eesti järjekordne superstaar selgub suve alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles