Publikumenu toob lisaetenduse

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastuses Jaan Tättet kehastav muusik ja tantsija Silver Sepp meenutab tuttavate kinnitust mööda Jaan Tättet nii välimuselt kui sisemuselt.
Lavastuses Jaan Tättet kehastav muusik ja tantsija Silver Sepp meenutab tuttavate kinnitust mööda Jaan Tättet nii välimuselt kui sisemuselt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et kirjaniku ja laululooja Jaan Tätte elust kõneleva alternatiivmuusikali «Tulen homme» piletid müüdi läbi rekordkiirusega, antakse Viljandi pärimusmuusika aidas üks lisaetendus. Kui esialgsete plaanide kohaselt oli kavas muusikali näidata 9. ja 10. aprillil, siis nüüd mängitakse seda ka 11. aprillil.


«Me ei jõudnud õieti reklaamigi tegema hakata,» ütles pärimusmuusika aida turundusspetsialist-müügijuht Kristi Teras. «Kui inimesteni jõudis info, et lavale on tulemas Tättega seotud eriprojekt, läks piletimüük kiiremini kui kulutuli.»



Tantsija ja koreograafi Triin Reemanni ning tantsija ja muusiku Silver Sepa loodud modernne lavalugu jutustab Jaan ja Margit Tätte Vilsandile asumise loo. Lavale tuleb ka Jaan Tätte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles