Tiina Jantson: õiget Miss Globe võistlust esindan ainult mina!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alati särav ja nooruslik missiemme Tiina Jantson
Alati särav ja nooruslik missiemme Tiina Jantson Foto: Viktor Burkivski

Nädala alguses otsiti Facebooki vahendusel kiiresti neiut, kes esindaks Eestit suurel rahvusvahelisel missivõistlusel Miss Globe!

Üleskutsel seisis:

Saada paar sõna või pilti endast minu FB kontole või meili kiiresti erik@signatureproductions.eu, kui soovid osaleda!

Peale uudisnupu ilmumist võttis Elu24 toimetusega ühendust tulivihane  Miss Globe Estonia, Miss Model Estonia ja Miss Bikini Estonia peakorraldaja Tiina Jantson.

Tiina Jantson: Elu 24 on avaldanud paljusid eksitava artikli, kus otsitakse Facebooki kaudu Eestit esindavat neidu Miss Globe International võistlusele.

Sellel võistlusel ei ole midagi tegemist ÕIGE "Miss Globe" võistlusega, mis toimub Oktoobris Albaanias ja kus Eestit esindab professionaalne näitleja ja modell Inga Grigorenko.

Albaanias on võistlus, mida alustas 39 aastat tagasi Charlie See ja viib edasi nüüd tema naine Ann See.

Korraldusõigus on juba kaheksa aastat antud Miss Globe presidendile Pietri Bozole Albaaniast, kes eelmisel nädalal oli Tallinnas, käis ka Soomes Miss FinEst finaali žüriis ja valis sealt välja Soome esindaja Miss Globe 2012 võistlusele.

Nagu näha sellest artiklist ja Facebooki reklaamist, siis ükski soliidne võistlus ei otsi sel moel kandidaate, vaid seda teevad korraldajad oma rahvuslike direktorite kaudu.

Rasim Aydin Türgist on selle võistluse korraldajaks, kasutades Miss Globe International´i nime.

See on juba mitu aastat olnud väga eksitav kogu maailma jaoks ja Ann See advogaadid võtnud sellesosas ette ka juba vastavaid samme Ameerikas, et lõpetada Rasim Aydinil samanimelise võistluse korraldamine.

Seega, Eesti rahvusliku direktorina soovitan neidudel sellise üritusega mitte koostööd teha ja seal mitte mingil juhul osaleda.

Mina esindan õiget Miss Globe võistlust ja sinna pääsemiseks tuleb soovijatel eelnevalt läbida minu poolt korraldatavad eelvõistlused ja finaalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles