Ufo konverentsi väide: gripp hoiab tulnukad Maast eemal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UFO konverentsi väide: gripp hoiab tulnukad Maast eemal
UFO konverentsi väide: gripp hoiab tulnukad Maast eemal Foto: SCANPIX

Möödunud nädalalõpul toimus USAs Las Vegases Ufo konverents, millel käsitleti USA valitsuse poolt avalikustatud lendavate tundmatute objektide kohta käivaid salatoimikuid.

Seal esinesid USA armee endised kindralid, kes on aastaid uurinud «Salatoimikute» seriaali tegelase Fox Mulderi sarnaselt salastatud materjale ufode kohta, edastab Yahoo News.

22. septembril toimunud seminari teemaks oli «Military UFOs: Secrets Revealed».

Seminaril tegi ettekande ka USA õhujõudude endine piloot Bill Coleman, kes käis välja teooria, miks tulnukad ei ole just väga innukad Maad külastama.

«Meie gripiviirus tapaks nad. Nende viirused aga võiksid ühe hoobiga hävitada meie elu planeedil Maa,» selgitas Coleman.

Ta lisas, et kui tulnukatel on alused, mis on võimelised lendama valgusaastate taha, siis on üsna kerge aru saada, millised oleksid nende kaasa toodud haiguste mõjud Maa elanikele ning vastupidi, meie haiguste mõju neile.

Konverentsil esinenute sõnul püüavad valitsused, kaasa arvatud USA valitsus, maha salata ja peita tulnukate kohta käivat, kuna see võib massipaanika tekitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles