«Saladused»: uus sõbranna osutus jultunud vargaks ja petiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused
Saladused Foto: Kanal 2

Esmaspäevane «Saladused» rääkis loo usaldusest ja sellest, kuidas üks memmepoeg vabadusvõitlusesse astus.

Piia oli alternatiivstiili esindajast esimese kursuse tubli ja edasipüüdlik tudeng, kes elas koos oma vanematega ja lasi eluvõõralt ära kasutada oma usaldust ja naiivsust. Ta lubas lahkesti oma koju uue sõbranna Haraka. Samuti esimese kursuse tudengi, seltskondliku, arrogantse ja igati head mujet jätva sõbranna, kelle suhtes olid Piial küll tekkinud juba teatud kahtlused, kuid vaatamata selle otsustas Piia siiski hakata ka Haraka õppelaenu käendajaks.

Usalda aga kontrolli, võiks olla selle loo moraal. Kuid eks me ikka õpi rohkem iseenda vigadest. Piia sai oma esimesed elukooli vitsad kätte ning loodetavasti oskab edaspidi paremaid valikuid teha. Või oleks tulnud ehk Piia emal rohkem tütre eluga kursis olla? Millal on õige aeg lasta laps oma elu peale, sellest rääkis «Saladuste» teine lugu. Lugu juba meheikka jõudnud memmepojast, kes ühel hetkel otsustas vabdusvõitlusesse astuda.

30-aastane Marek jagas ikka veel emaga kodu. Marek tundis end emaga elades hästi, turvaliselt ja mugavalt. Ema omakorda täitis usinasti emakohuseid, unustades aga, et tegemist polnud mitte kolme- vaid 30-aastase pojaga. Oma arvamust ei hoidnud ema tagasi ka Mareki pruutide osas ja ega Marek eriti suhteteemas väga koduselt end ei tundnudki... Kuni ta kohtus Hellega. Olukord võttis ootamatu pöörde, sest ühtäkki ei õnnestund emal Hellet kuidagi nende elust välja saada.

Omamine on millegipärast meile kuidagi sisse kodeeritud ning millestki lahti laskmine ääretult raske. See lugu näitas aga selgelt ka seda, et armastusest vihkamiseni on tõepoolest vaid üks samm ning vahet pole, mis tüüpi armastusega tegemist on.

«Saladused» on Kanal 2 eetris 20.35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles