Mihkel Raua võimalik dividenditulu on 113 587 eurot!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud
Mihkel Raud Foto: Peeter Langovits

Kroonika koostas 2011. aasta põhjal meelevaldse esikümne neist, kes on end tööga tippu trüginud ja seal siis kas püsinud või langenud.

Kirjanik, muusik ja saatejuht Mihkel raud (43) toimetas oma rahaasju läinud aastal kahe firma vahendusel.

Kui Raud Meedia OÜ kuulub ainuisikuliselt Mihklile, siis Mustvalge Kirjastus OÜ on tal siiani kahe peale Pärle Seppinguga, kellest Mihkel hiljaaegu lahutas.

Mustvalge Kirjastus OÜ müügitulu oli 15 497 eurot. Ettevõte lõpetas aasta 11 849-eurose kahjumiga, kuid selle saab siluda üle-eelmise aasta jaotamata kasumiga, milleks 33 545 eurot. Nii jääb järele veel 21 696 eurot.

Raud Meedia OÜ-l läks märksa paremini. Telesaadete tootmist, helisalvestiste ja muusika kirjastamist ning lõbustus-ja vaba aja tegevusi korraldava ettevõttega on Mihkel noppinud müügitulu 40 499 eurot. Firma kasum oli 1654 eurot.

Kui liita see eelmise perioodi jaotamata kasumiga, milleks on 111 933 eurot, siis kokku võiks Mihkel ainuüksi Raud Meediast endale tänavu maksta dividende 113 587 eurot.

Mihklile kuulub korter Kadriorus, kus ta elab koos juuksurist telenäitleja Liina Vahteriga.

Pikemalt loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles