Tuuli Roosma firma teenis pea pool miljonit eurot!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Produtsent Tuuli Roosma ja Heili Klandorf Kanal2st.
Produtsent Tuuli Roosma ja Heili Klandorf Kanal2st. Foto: Jelana Rudi

Kroonika koostas 2011. aasta põhjal meelevaldse esikümne neist, kes on end tööga tippu trüginud ja seal siis kas püsinud või langenud.

Telesarja «Saladused» juhtiv Tuuli Roosma (37) tegi uued osad ette linti ära ja suundus perega aastaks Siberisse. Tegus naine korjas enne seda telemaastikult siiski korraliku müügitulu ja kasumi.

Tema firma Reede OÜ tegeleb telesaadete, sealhulgas otsast lõpuni ka «Saladuste» tootmisega. Firma müügitulu oli arvestatavad 461 525 eurot!

Summast on maha läinud mitmesugused tegevuskulud. Kulude alla võib Tuuli, kes on saatejuhi rollis, kanda ka kulu, mis läheb iga naise rõõmu, uute kostüümide soetamiseks, sest naisterahvast saatejuht peab ju ekraanil hea ja värske välja nägema!

Tuulile kuulub Kadriorus kena korter. Tema firma eelmise aasta kasum oli 149 751 eurot. Eelmisest tegevusaastast lisandus sinna ka jaotamata kasum 227 148 eurot.

Seega võiks daam endale sel aastal dividendidena välja maksta 376 899 eurot!

Pikemalt loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles