Superstaariotsingute eelvoorud lõppesid Tartus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kohtunikud Tartu eelvoorus
Eesti otsib superstaari kohtunikud Tartu eelvoorus Foto: TV3

Viienda superstaari otsingud jõudsid Tartu eelvooruni. Kuna tegemist oli viimase võimalusega lunastada kollane kaart pääsuks teatrivooru, sõitis ülikoolilinna kokku rahvast üle kogu vabariigi.

Kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ja Mart Sander läksid Tartusse suurte lootustega ja neil ei tulnud pettuda.

«Tartu eelvoor vastas ootustele, ikka päris mitu väga head lauljat oli, kellele julgeks ennustada pääsu kümne parima hulka,» kommenteeris Maarja-Liis Ilus. Kuid samas ei tea Maarja hinnangul kunagi, kuidas nad  järgmises, väga pingelises teatrivoorus hakkama saavad - kas näitavad end veelgi paremast küljest või valmistab fonogrammi saatel mikrofoni laulmine hoopis raskusi.

Maarja kiidab ka uut kaaskohtunikku Mart Sanderit. «Koostöö Mardiga sujub suurepäraselt. Ta on väga tubli ja oma kommentaarides põhjalik, vahel võib-olla liigagi põhjalik. Ma ei ole kindel, kas noored lauljad suudavad selle lühikese aja jooksul meie käest saadud infot nii kiiresti enda kasuks pöörata,» ütles Maarja.

Maarja sõnul on õhkkond kohtunike laua taga siiani rahulikum kui varasematel hooaegadel, mil Mihkel Raua ja Rein Rannapi vahel oli tunda väga tugevat elektrit. Kuid raskem töö seisab kolmikul alles ees, neljas linnas jagasid nad üle 80 kollase kaardi ning edasine valik saab olema  märksa keerulisem. Seega näitavad juba edasised saated, kas senine rahulik meeleolu jääb kestma või hakkavad kahe tugeva isiksuse ehk Raua ja Sanderi vahel sädemed lendama.

«Eesti otsib superstaari» on TV3s pühapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles