Paris Hilton vabandas geikogukonna ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: SCANPIX

Seltskonnadaam Paris Hilton vabandas geimeeste kohta tehtud kommentaari pärast ja ütles, et sooviks võtta tagasi iga sõna.

Sel nädalal jõudis avalikkuse ette helisalvestis, milles Paris ütleb, et «geimehed on kõige kiimasemad inimesed maailmas ja enamikul neist on arvatavasti aids,» kirjutab TMZ. Nüüd avaldas staar põhjaliku avaliku selgituse.

«Mul on kohutavalt kahju, et põhjustasin oma geisõpradele, fännidele ja nende perekondadele nende kommentaaridega valu. Vestlesin tol hetkel privaatselt oma sõbraga, kes on gei, ja meie vestlus ei olnud suunatud geikogukonnale üldiselt. Ma ei suuda sõnadesse panna, kui väga tahaksin kõik öeldu olematuks teha,» sõnas Hilton.

«Geid on ühed kõige tugevamad ja inspireerivamad inimesed, keda tean... Mul on südamest kahju ja ma tunnen end kohutavalt. Loodan, et te võtate mu vabanduse vastu,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles