Kaheksa filmi, milles tehakse ehtsat seksi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stellan Skarsgard, Charlotte Gainsbourg, Lars von Trier, Mia Goth, Stacy Martin, Shia LaBeouf
Stellan Skarsgard, Charlotte Gainsbourg, Lars von Trier, Mia Goth, Stacy Martin, Shia LaBeouf Foto: SCANPIX

Näitleja Shia LaBeouf avalikustas hiljuti, et lavastaja Lars Von Trier' uues filmis «Nymphomaniac» seksivad inimesed päriselt.

Sellest ajendatuna luges veebisait Digitalpy kokku need filmid, kus samuti (väidetavalt) ehedat ja tsenseerimata suguakti näha saab.

Lars Von Trier' filmis «Antichrist», milles mängivad Willem Dafoe ja Charlotte Gainsbourg, saab näha ehtsaid seksisteene - kõige paljastavamad kaadrid on siiski kehadublantide tehtud.

Alguses räägiti, et kuulus seksistseen Donald Sutherlandi ja Julie Christie vahel filmis «Don't Look Now» oli ehtne, kuid Sutherland lükkas need väited hiljuti ümber.

Michael Winterbottomi filmis «9 Songs» teevad peaosatäitjad Margo Stilley ja Kieran O'Brien ehtsat seksi.

Filmis «The Brown Bunny» saab näha näitlejate Chloe Sevigny ja Vincent Gallo tõelisi intiimhetki.

Linateoses «Baise-Moi» on mitmed seksistseenid, millest võtavad osa Prantsuse näitlejad (ja pornostaarid) Karen Lancaume ja Raffaëla Anderson.

Levisid kõlakad, et Sienna Miller ja Hayden Christensen seksisid filmi «Factory Girl» armustseenis päriselt, kuid Miller väitis hiljem, et see polnud nii.

Stellan Skarsgard, Charlotte Gainsbourg, Mia Goth, Stacey Martin ja Shia LaBeouf mängivad Lars Von Trier' uues kõmulises linateoses «Nymphomaniac», milles saab näha tõelisi näitejatevahelisi seksistseene.

«Intimacy» on üks varajane Briti mainstream-film, milles teevad ehtsat seksi näitlejad Mark Rylance ja Kerry Fox.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles