Saaremaa spaahotell Rüütli

Kristjan Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Saaremaa Spa hotell Rüütli

Pargi 12, Kuressaare 93810
Hotelli registratuur: tel (+372) 454 8100, faks 454 8199
e-post: ryytli.admin@saaremaaspahotels.eu
Tervisekeskuse registratuur: tel (+372) 454 8155
e-post: ryytli.ravi@saaremaaspahotels.eu
info@saaremaaspahotels.eu
www.saaremaaspahotels.eu

2002. aasta lõpus valminud Saaremaa spaahotell Rüütli asub Kuressaare linnapargi ja jahisadama vahetus läheduses kaunil promenaadil. Oma huvitava arhitektuuri, sõbraliku personali ja mitmekesise teenustevalikuga on Rüütli saanud paljude klientide vaieldamatuks lemmikuks puhkekohtade seas.

Saaremaa spaahotell Rüütli on ideaalne puhkusekoht peredele, pakkudes nii lastele, noortele kui täiskasvanutele ajaveetmis- ja lõõgastusvõimalusi. Samal ajal kui lapsevanemad lõõgastuvad terviseprotseduure või iluhooldusi nautides, saavad lapsed aega veeta laste mängutoas. Nii lapsevanematele kui lastele on tore ajaveetmiskoht veekeskus - seal jätkub tegevust kõige pisemast täiskasvanuteni. Pakume spetsiaalset tervisepaketti imikutele.

Hotell
Hotell on 185kohaline (93 tuba). Neist 86 on kahekohalised toad (sh 16 vaheuksega ühendatavat peretuba ja 4 vanniga tuba), 1 ühekohaline ja 2 invatuba, 4 kahetoalist sviiti (kõik vanniga, 2 neist saunaga), 2 kolmetoalist presidendisviiti. Sviitides on muusikakeskus, püksipress, kohvimasin, presidendisviidis minibaar. Kõigis numbritubades on WC, dušš, televiisor, raadio ja otsevalimisega telefon.

Tubadest avaneb suurepärane vaade naabruses asuvale iidsele linnusele, lossipargile, aedlinnale või merelahele. Tubadel on rõdu või terrass. Kõik toad on allergiavabad. Lisavoodi ja beebivoodi võimalus.

Vee- ja vabaajakeskus
Veekeskuse külastajate käsutuses on 25meetrine 4 rajaga ujula, lastebassein, mullivann ning 52 meetrit pikk veeliumägi. Suurel basseinil on sügavust kuni 1,6 m ning lastebasseinil kuni 60 cm. Basseini kõrval asetsev mullivann mahutab 10 inimest. Ujulas korraldatakse nii vesiaeroobika tunde kui ujumiskursusi.

Raviosakond
Peale teistes Saaremaa spaahotellides pakutavate raviteenuste pakub Rüütli uudseid raviteenuseid, need on energiakapsel (NeoQi), valgusravi (UVA, UVB + SAD e. seasonal affective disorder), dieetravi, relaksatsioonikamber, infrapunasaun, lokaalne külmaravi, Hydrojet vesimassaaživoodi, muusikaravi ja lai valik lõõgastusteenuseid.

Iluteenused
Saaremaa spaahotellis Rüütli saavad kliendid nautida Matis Spa ja Phytomeri hooldusi. Hooldusi on nii kätele, jalgadele, näole kui kogu kehale. Klientide käsutuses on Rüütli ilusalong, kus saab kasutada juuksuri-, maniküüri/pediküüri, kosmeetiku teenuseid, solaariumi.

Lisateenused
70kohaline salong - restoran Nautica, 14kohaline privaatkabinet Bridge, 120kohaline restoran Ritter, 16kohaline seminariruum, squash'iväljakud, leili- ja aurusaun, lauatennis, jalgrattalaenutus, arsti konsultatsioon, infrapunasaun, jõusaal, vesiaeroobika, kauplus, apteek, transfeer, valuutavahetus, autorent, pesumaja teenused, ekskursioonid Saaremaal. Hotelli lobby's on tasuta Wifi ja hotellil on turvaline parkla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles