Saaremaa spaahotell Meri

Kristjan Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Saaremaa Spa hotell Meri

Pargi 16, Kuressaare 93810
Hotelli registratuur: tel (+372) 452 2100, faks (+372) 452 2101
e-post: meri.admin@saaremaaspahotels.eu
Tervisekeskuse registratuur: tel (+372) 452 2155
e-post: meri.ravi@saaremaaspahotels.eu
info@saaremaaspahotels.eu
www.saaremaaspahotels.eu

Saaremaa spaahotell Meri asub kaunil mereäärsel promenaadil jahisadama ja Kuressaare lossipargi vahetus läheduses. Hotellitoad paiknevad kolmel korrusel ja moodustavad koos ravikorpuse, ilusalongi ja spordikompleksiga ühtse tervisekeskuse.

Teenuste mitmekesisuse ja rahuliku õhkkonna tõttu sobib Meri puhkuseks ja terviseprotseduuride nautimiseks nii pere kui sõpradega. Sealjuures pakub Meri teenustevalik suurepäraseid võimalusi nii meestele kui naistele ka iluteenuste proovimiseks. Peale selle on spaahotell Meri hea valik seminaride, vastuvõttude, teemaürituste ja konverentside korraldamiseks. Töiste koosviibimiste krooniks võib olla õhtune lõõgastumine restoranis või bowling'uradadel ning lõunapausidel kogenud massööride hoole all.

Alates 2006. aasta novembrist saab hotellis kasutada golfisimulaatorit. Mängimiseks võib valida 15 golfiväljaku vahel üle kogu maailma, teiste hulgas Emirates Golf Club'i Dubais ja Moscow Country Club'i Venemaal.

Hotell
Hotellis on majutuskohti 264 inimesele (132 tuba), nendest 21 ühekohalist tuba, 94 kahekohalist tuba, 15 sviiti (neist 8 on tavasviidid, 7 leilisaunaga sviidid) ja 2 invatuba. Sviidid on kahetoalised. On lisa- ja beebivoodi võimalus. Tubades on WC, dušš, televiisor, raadio ja telefon. Osal tubadest on rõdu. Kõik toad on allergiavabad.

Raviosakond
Spaahotellis Meri pakutakse kliendile hulgaliselt värskendavaid ravi- ja lõõgastusprotseduure, nagu näiteks soolakamber, mudaravi üldvannides, osokeriit-parafiinravi, elektrooniline massaaživann Atlantis, vesimassaaž, pärlivannid, jalgade keerisvann, Charcot, jugadušš, käsimassaaž, aroomimassaaž, aurusaun ning elekter-, laser-, magnet- ja ultraheliravi. Soovi korral saab klient broneerida arsti konsultatsiooni.

Iluteenused
Saaremaa spaahotellis Meri saavad kliendid nautida Matis Spa ja Phytomeri hooldusi. Hooldusi on nii kätele, jalgadele, näole kui kogu kehale.
Klientide käsutuses on Meri ilusalong, kus saab kasutada juuksuri-, maniküüri/pediküüri, kosmeetiku teenuseid, solaariumi.

Lisateenused
Toitlustamine toimub hotelli restoranis Marine, kus on kohti 150 külastajale, on lobby-baargi. Siia lisandub  võimalus kasutada sauna, basseini, jõusaali, bowling'usaali, piljardit, konverentsiruume 12, 30, 50 ja 110 inimesele, business-lounge 35 inimesele. Konverentsiruumides on abivahendid konverentsi edukaks korraldamiseks: grafoprojektor, diaprojektor, video, pabertahvel.

Saab rentida jalgrattaid, kasutada pesumaja teenuseid, rentida autot, vahetada valuutat. On transfeeri võimalus. Hotellis on kauplus ja laste mängunurk. Kliendid võivad osaleda Saaremaa ekskursioonidel. Hotellis on tasuta Wifi ja turvaline parkla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles